На Рівненщині шукають волонтерів для організації фестивалю "Острог - Ренесанс"

фото - Фейсбук

11 травня - 13 травня на Рівненщині відбудеться фестиваль "Острог - Ренесанс"

Програма фестивалю:

11 травня. НаУОА
Цього року фестиваль розпочнеться форумом, який відбудеться в НаУ «Острозька академія» і буде присвячений темі збереження культурної спадщини. Цікаві обговорення, відкриття виставок, а на завершення першого фестивального дня - концертна програма.

12 травня. Музей книги та друкарства.Територія біля музею.
Другий день фестивалю присвячений темі книги. Серед запланованих заходів – презентації видань, книжковий ярмарок, дитяча програма, зустрічі з сучасними українськими авторами та видавництвами, інтерактивна екскурсія музеєм книги, майстер класи.

13 травня. Замкова гора. 
Останній день фестивалю пройде на замковій горі: родинний пікнік, інтерактивні виставки, театрально-музична постановка, майстер-класи, а завершить фестиваль цікава концертна програма. 
Більшість фестивальних подій є безкоштовними, а кожен день фестивалю спланований таким чином, щоб кожен, хто відвідає фестивальні програми знайшов для себе щось цікаве. 

Організатори заходу шукають волонтерів:

Без волонтерів, додаткових рук, ідей і помічників фестиваль зробити просто неможливо. Минулого року нас підтримали студенти та ГО "Територія змін". Ми дуже сподіваємося на волонтерську (і не тільки) допомогу і на цьогорічному фестивалі. Запрошуємо усіх небайдужих на зустріч волонтерів в середу 18 квітня на 15.30 до мистецької галереї НаУОА. Зробимо фестиваль разом?

Читайте також