На Рівненщині - смертельна ДТП: скутер влетів у пасажирський автобус (ФОТО)

Вчора, 30 жовтня, близько 9-ї год. вечора на Рівненщині на трасі "Київ-Ковель-Ягодин", яку в народі називають "варшавка", неподалік селища Клесів та села Федорівка Сарненського району трапилася смертельна ДТП.

За інформацією правоохоронців, пасажирський автобус "NEOPLAN" на іноземній реєстрації, що їхав за маршрутом Київ-Познань, зіткнувся зі скутером. За кермом автобуса перебував 50-річний мешканець Володимирецького району.

Встановили, що 32-річний водій скутера, мешканець Клесова, їхав у напрямку села Федорівка та виїхав на перехрестя з другорядної дороги, не надавши переваги у русі автобусу, який їхав по головній. Відтак, внаслідок зіткнення він опинився під автобусом, отримавши травми, несумісні з життям, і загинув одразу на місці пригоди.

Його тіло з-під автобуса діставали сарненські рятувальники. Для цього їм довелося за допомогою спецобладнання навіть зняти колесо.

Усі обставини цієї ДТП наразі з’ясовують правоохоронці. До слова, за попередньою інформацією, водій автобуса був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Читайте також