На Рівненщині сталась потрійна ДТП: мотоцикліст потрапив до реанімації (ФОТО)

Автопригода за участю двох легковиків та двоколісного транспортного засобу сталася близько 22 години на вулиці Центральній у селі Великий Мидськ Рівненського району. 

Поліцейські встановили, що 30-річний місцевий житель, водій мотоцикла «Shineray» без номерних знаків, допустив зіткнення із автомобілем «Opel Astra», припаркованим частково на узбіччі та проїзній частині.  

Після цього двоколісний відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся із кросовером «Renault Duster» під керуванням 28-річного рівнянина. 

Внаслідок ДТП мотоцикліста, який за кермом був без шолома, госпіталізували до Рівненської лікарні, де у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа та численні забої. Чи перебував керманич мотоцикла у стані сп’яніння — стане відомо за результатами експертизи. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, слідчі відділення поліції № 2 (м. Костопіль) розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. В рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини ДТП. 

Читайте також