На Рівненщині стартувала «Розминка від чемпіона»

З початком нового сезону, у двох освітніх закладах відбулася «Розминка від чемпіона». Організатори КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели спортивно-масовий захід у Тріскинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сарненського району та Антонівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів Володимирецького району.

Розминку провів майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіон України та Європи, призер чемпіонату світу Роман Набухотний.

Знайомство зі школярами він розпочав із відзначення найкращих шкільних художників. Напередодні, діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрати три найкращих роботи, авторів яких нагородили подарунками від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області. А далі зустріч продовжилась розповіддю Романа про свої здобутки.

Зокрема, діти дізналися про його міжнародні змагання, ознайомились з деякими особливостями проведення тренувань з пауерліфтингу та особливості харчування.

Наступним етапом зустрічі стала практична частина – інтенсивна розминка та майстер клас від спортсмена. На завершення - фото з чемпіоном.

Повідомляють в Рівненській обласній раді

Читайте також