На Рівненщині стару амбулаторію замінять на нову

http://www.rv.gov.ua

В селі Морочне Зарічненського району буде нова амбулаторія. Будівельний майданчик розгорнули поруч з ФАПом, який працює з 1964 року.

Саме в цей старий заклад доводиться звертатись пацієнтам за послугами.

«Три роки тому робили косметичний ремонт в кабінеті лікаря. Але через те, що приміщення надто старе, ситуацію це покращило не надовго. Потреба в побудові амбулаторії однозначно є. Кожного дня до нас приходить щонайменше 20 людей. Приємно, що вперше за роки незалежності в нашому селі такі масштабні роботи», - розповів виконуючий обов 'язків завідувача Валерій Некрасевич.

Як ведеться будівництво амбулаторій, проінспектував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його перший заступник Віталій Ундір.

«Це одна із 34 амбулаторій, які ми будуємо за Президентською програмою «Допомога поруч». Як і кожен заклад, він буде оснащений сучасним обладнанням, Інтернетом, засобами телемедицини, житлом для лікарів та медичним автомобілем. А щоб доїзд до амбулаторії був зручним, ми проклали нову дорогу», - зазначив Олексій Муляренко.

Будівельники вже заклали фундамент, засипали щебеневу подушку, звели металеві каркаси та змурували коробку. Тепер облаштовують покрівлю та працюють над бетонуванням підлоги.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також