На Рівненщині трагічно загинула 1-річна дитина

Учора, у середу, 17 червня, на Рівненщині у селі Борбин Млинівського району трапилась смертельна ДТП.

Як з'ясували поліцейські на місці події, старший рідний брат приїхав на своєму автомобілі «Audi А6» до свого меншого неповнолітнього 15-річного брата. Автівку він запаркував біля будинку, залишивши ключі у замку запалювання. В цей момент підліток вирішив трохи прокататися на машині. Сівши за кермо, рушив з місця, не помітивши, що попереду автомобіля саме стояла сусідська дитина, віком всього 1 рік і 8 місяців. Від наїзду автівки малюк впав і вдарився голівкою аб асфальт.

На місце одразу викликали швидку. Старший брат винуватця трагедії одразу взяв потерпілого хлопчика в автомобіль і повіз його назустріч бригаді медиків, однак, дитинка, на жаль, від отриманих травм померла ще в машині. Тож лікарі, прибувши, лише констатували смерть хлопчика.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове розслідування. Справу кваліфікують за част. 2 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Правоохоронці наразі проводять слідчі дії, аби з'ясувати усі деталі та обставини цієї трагедії. Про це зазначили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також