На Рівненщині у ДТП потрапив прокурор (ФОТО)

фото - UA:Рівне

Сьогодні, 21 жовтня, близько пів на 13 год. на Рівненщині неподалік села Полиці Володимирецького району на автодорозі "Київ-Ковель" трапилася ДТП, у якій постраждало двоє осіб.

За інформацією правоохоронців, 54-річний водій автомобіля BMW, житель міста Вараша, не впорався з кермуванням, відтак, автівку викинуло з дороги у кювет.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілим, у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У водія відібрали зразки крові для обстеження на предмет сп’яніння.

За інформацією телеканалу UA:Рівне, яку вони отримали з власних джерел в національній поліції, в автомобілі перебували 37-річний варашівець, прокурор Вараського відділу Сарненської місцевої прокуратури Юрій Мізюк та його водій. Наразі цю інформацію перевіряють.

Обох травмованих забрала швидка. У водія діагностували переломи ребер та забої тіла. А ось пасажир автомобіля отримав політравми - його госпіталізували в реанімаційне відділення.

Читайте також