На Рівненщині вдома у чоловіка знайшли боєприпаси (ФОТО)

Днями оперативники Гощанського відділення поліції під час перевірки за місцем проживання раніше судимого 44-річного жителя села Тучин виявили у нього боєприпаси.

За результатами огляду працівниками вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області стало відомо, що чоловік зберігав чотири підривачі до артилерійських снарядів, три частини до них, 300 грамів порохоподібної речовини та сто грамів вибухової речовини.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Усе виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Крім того, працівники сектору реагування патрульної поліції Здолбунівського відділення поліції районному центрі за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ЗАЗ». Під поверхневого огляду водія, 35-річного жителя села Здовбиця, поліцейські виявили поліетиленовий пакет із метамфетаміном.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, поліцейські вилучену наркотичну речовину направили на експертизу.

Тривають слідчі дії.

Читайте також