На Рівненщині відбулася перша сесія Малинської ОТГ

30 червня у Малинській об’єднаній територіальній громаді відбулися перші місцеві вибори. За результатами головою Малинської ОТГ обрано Анатолія Дімітрова. Представляти інтереси мешканців в сільській об’єднаній громаді будуть 22 депутати.

І ось днями відбулась перша сесія, на яку завітали голова Березнівської РДА Віталій Люшин, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Богдан Дроженець.

Під час першого засідання сесії новообраний голова зачитав присягу та запропонував обрати секретарем ради Ірину Діденко. Депутати підтримали дану пропозицію.

Голова Березнівської райдержадміністрації Віталій Люшин та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Богдан Дроженець привітали очільника громади та депутатський корпус та побажали конструктивності в роботі для розвитку першої в районі об'єднаної громади.

Новообрані депутати розглянули ряд питань, зокрема, про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу; про покладання обов’язків та умови плати праці старостів; про початок реорганізації Бронської, Полянської та Яринівської сільських рад шляхом приєднання до Малинської сільської ради; про утворення постійних комісій ради, затвердження їхнього складу, обрання керівного складу комісій; про затвердження плану роботи ради.

Прес-служба Березнівської районної ради

Читайте також