На Рівненщині викрили 3 цехи, в яких виготовляли алкогольні напої

фото ілюстративне

Очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції є однією з приорітетних ліній роботи податкової міліції. Проведення ряду заходів по вказаному напрямку здійснюється в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2019».

Протягом поточного року працівниками податкової міліції Рівненської області припинено незаконну діяльність 3 підпільних цехів по виробництву фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. За результатами виявлених та припинених правопорушень вилучено підакцизних товарів на суму понад 20,4 млн. грн., з яких спирту – 6,1 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів – понад 3,4 млн. грн., тютюнових виробів – більше 1,4 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів – понад 6,1 млн. грн. та транспортних  засобів на суму понад 3,5 мільйона гривень.

Тож, якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, стала відома інформація про незаконну діяльність на ринку нафтопродуктів, або протизаконне ввезення на територію України транспортних засобів, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області 0362-692-588.

ГУ ДФС у Рівненській області

 

Читайте також