На Рівненщині визначили переможців зимової першості з футболу

https://rv.suspilne.media

Рівненська футбольна команда "Понеділок" другий рік поспіль стала переможцем Відкритої зимової першості пам’яті Володимира Шморгуна. У фіналі змагань, які відбулися сьогодні на запасному полі стадіону "Авангарду", рівняни зустрілися з командою "Граніт" з Клесова. Гра завершилася з рахунком 1-0 на користь "Понеділка". Про це повідомляє Суспільне.

Команда "Граніт" посіла другу сходинку турніру. Бронзові медалі Відкритої зимової першості пам’яті Володимира Шморгуна отримала команда "Коливань" з Клеваня.

 На фото Вадим Гузь

Емоції переповнюють. Наша команда "Понеділок" вже вдруге поспіль виграла цей чемпіонта В.Шморгуна, - каже тренер ФК "Понеділок" Вадим Гузь. - Ми ще раз довели, що наша команда 35+ демонструє хорошйи якісний футбол.

На фото Вадим Марков

Матч був достойний. Супернику більше пощастило. Я вітаю їх, - зазначає граючий тренер ФК "Граніт" Вадим Марков. - У минулому році ми були третіми. У цьоум році - другі. Дай Бог, в наступноум будемо з першим місцем тут стояти.

На фото Валерій Гладков

Повинно було 16 команд грати, але "Малинськ" вирішив грати в іншому турнірі на вищому рівні. А всі міські команди із нашого регіону, участь беруть,  а це 15 команд. Є команди з Корецького, Сарненського районів, - розповідає голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков. - Фінали дуже напружені. 9 турів відбіркових було, потім 1/8. А вже в 1/4 зійшлися найсильніші команди. За 3 та 4 місця у нас сьогодні змагалися "Коливань" та "Садове-2". І знову по пенальті таки перемогла "Коливань". Бо вони більш досвідчені. Хоча і "Садове" команда хароша дуже".

 

Читайте також