На Рівненщині внаслідок ДТП перевернулася маршрутка (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 22 грудня, вранці близько 9 год. на Рівненщині на автотрасі «Рівне-Луцьк» у селищі Клевань Рівненського району трапилася ДТП, у якій зіткнулися маршрутка і легковик.

За інформацієї працівників поліції, автомобіль «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 37-річний мешканець села Грем’яче Ківерцівського району Волинської області, їхав у напрямку Луцька і пішов на випередження пасажирського маршрутного мікроавтобуса "Рівне-Луцьк", за кермом якого перебував 50-річний мешканець селища Олика Волинської області, що їхав попереду у попутному напрямку. Під час маневру легковик занесло на дорозі, внаслідок чого він в'їхав у маршрутку. Від удару бус спочатку відкинуло у металеве огородження, а потім він перекинувся на правий бік.

У маршртуці під час зіткнення перебувало 10 пасажирів. З них травмувалася 54-річна рівнянка. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, проте після надання їй належної медичної допомоги її відпустили додому. Дев'ять інших пасажирів пересадили на інший мікроавтобус до Луцька.

У обох водіїв відібрали зразки крові, аби визначити, чи були вони тверезі. Проте, за словами правоохоронців, за зовнішніми ознаками вони не перебували у стані сп'яніння.

За фактом скоєння ДТП відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також