На Рівненщині впроваджуватимуть наукові розробки у галузі енергозбереження

На фото - підписання договору з Інститутом енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

На Рівненщині продовжують впроваджувати наукові розробки у галузі енергозбереження. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписав договори про співпрацю з трьома провідними вишами України – Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Національним університет водного господарства та природокористування, Інститутом енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Партнерсво закріпили у рамках ІV Міжнародної спеціалізованої виставки «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)».

«Це найбільші технічні ВУЗи України із серйозною історією та досвідом. Це "монстри" науки. Заклади працюють не лише в галузі навчання, але і в науці. Я радий з того, що усі разом ми тримаємо курс на розумне та раціональне використання енергоресурсів, який 4 роки тому обрала наша держава», - відзначив Олексій Муляренко.

Так, підписання договору з Інститутом енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» дасть змогу повною мірою забезпечити реалізацію енергоменеджменту та моніторингу енергоспоживання у виробничій та бюджетній сферах Рівненської області відповідно до Комплексної програми енергоефективності Рівненської області на 2018 – 2025 роки.

Співпраця з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» (внизу на фото) дасть змогу впровадити у виробництво та реалізувати сучасні наукові розробки спеціалістів університету у сфері енергопостачання та на підприємства та організаціях Рівненщини.

Договір з Національним університетом водного господарства та природокористування (внизу на фото) забезпечить втілення в життя сучасних інноваційних систем водопостачання та водовідведення на підприємствах ЖКГ, суб’єктах господарського комплексу та підприємствах паливно-енергетичного комплексу Рівненської області, що в свою чергу забезпечить потребу споживачів у надійних комунальних послугах.

Читайте також