На Рівненщині за день 8 разів вилучали наркотики (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

13 серпня поліцейські області задокументували вісім фактів незаконного обігу наркотиків, із яких сім — в обласному центрі. За усіма виявленими кримінальними правопорушеннями тривають досудові розслідування.

Під час проведення санкціонованого обшуку 13 серпня за місцем проживання 34-річного жителя Рівного працівники управління протидії наркозлочинності області виявили у квартирі три поліетиленові пакети із маковою соломкою вагою близько півкілограма, два медичних шприци — із ацетильованим опієм та прозорою рідиною з різким запахом, схожою на ангідрид оцтової кислоти, вісім пластикових пляшок, частково заповнених рідиною темного кольору для виготовлення наркотичного засобу та блістер з таблетками, які в своєму складі містять сильнодіючу речовину. Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: частиною 2 статей 309, 311 та частиною 1 статті 321. Усе вилучене відправлено для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення рівнянину про підозру. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Також учора поліцейські патрульної поліції області спільно із дільничними офіцерами поліції у дворі будинку на вулиці Соборна викрили чотирьох осіб, які мали при собі наркотики. Зокрема, у рюкзаку 39-річного рівнянина виявили 13 головок маку зі стеблами, у 34-річного жителя Здолбунівського району — 27, у 42-річного мешканця обласного центру — подрібнену макову соломку та 10 зелених головок маку, у 45-річного рівнянина — поліетиленовий пакет із висушеними майже 50 рослинами маку.

У Радивилові поліцейські вилучили у 49-річного млинівчанина поліетиленовий пакет із подрібненими рослинами коноплі вагою майже півкілограма. Чоловік, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, запевнив правоохоронців, що зберігав коноплі для власних потреб. 

Відомості за вищевказаними фактами незаконного зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Всі вилучені 

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також