На Рівненщині загорівся будинок з людьми в середині (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

Дубенські вогнеборці під час ліквідації пожежі у приватному господарстві врятували трьох людей 

20 лютого о 09:15 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку, що у селі Варковичі Дубенського району. До місця виклику було направлено чергове відділення місцевих вогнеборців.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат будинку. Сусіди повідоми, що в будинку можуть перебувати люди. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання увійшли у вщент задимлене приміщення та винесли на свіже повітря трьох людей (1977, 1978 та 1948 років народження) і передали їх працівникам швидкої медичної допомоги.

Потому бійці ДСНС подали безпосередньо на гасіння пожежі один водяний ствол та ще один водяний ствол на захист поруч розташованої господарчої будівлі. Пожежу локалізовано о 09:49, а ліквідовано об 11:12. Вогнем знищено меблі і речі домашнього вжитку і пошкоджено підлогу,  стіни та стелю кімнати. До гасіння було залучено одну одиницю техніки ДСНС та п’ять чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

За інформацією ДПРЧ-5 ДПРЗ-4 ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

Читайте також