На Рівненщині засудити чоловіка, що стріляв з рушниці по автомобілю

фото ілюстративне

Погодившись із позицією Володимирецького відділу місцевої прокуратури, суд визнав достатніми зібрані досудовим розслідуванням докази для винесення обвинувального вироку стосовно 20-річного жителя с.Кідри Володимирецького району, який вчинив кримінальні правопорушення, що передбачені ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст.121 КК України (тобто вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї, а також спричинення тяжких тілесних ушкоджень).

Ця подія трапилася у червні 2017 року в с. Каноничі Володимирецького району та набула суспільного резонансу через конфлікт жителів двох сіл.

Доведено, що чоловік, будучи пасажиром мотоцикла, який рухався, грубо порушуючи громадський порядок з хуліганських мотивів, здійснив два постріли із мисливської рушниці по автомобілю, що їхав за ним. Внаслідок стрілянини 2 пасажири автомобіля (жителіс.Каноничі) отримали тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних поранень, а транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Вироком Володимирецького районного суду від 08.11.2018 чоловіка визнано винним у вчиненні зухвалих тяжких злочинів та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Матеріали Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Джерело: https://sarnyprok.rv.ua

Читайте також