На Рівненщині затримали молодиків, які розібрали стіну, аби проникнути до магазину (ФОТО)

Про те, що у підсобному приміщенні магазину у селі Новомильськ розібрана стіна, до поліції повідомила продавчиня учора, 25 січня, близько восьмої ранку. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зі складу місцевої крамниці викрадено продукти харчування, тютюнові вироби та алкогольні напої.

Уже за кілька годин оперативники Здолбунівського відділення поліції вийшли на слід зловмисників. Ними виявились 19-ти та 18-річні жителі сусіднього села. Коли до обійстя одного з них навідались поліцейські, обоє саме зібралися частувати викраденим.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, поліцейські проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Сума завданого матеріального збитку встановлюється. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину.



З’ясувалося, що обоє молодиків вже притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крім того, поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

 

Відділ комунікації
поліції Рівненської області

 

Читайте також