Начальник САДу в Рівненській області звітував перед депутатами

Фото - відкриті джерела

Сьогодні на сесії Рівненської обласної ради виспупав начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Петро Удовиченко, який прозвітував перед депутатами щодо виконання Програми розвитку дорожнього господарства Рівненської області на 2017 рік в частині здійснення контролю за якістю виконання робіт. Депутати облради ставили дуже багато питань по різних ділянках дороги на Рівненщині. А ось представники спільноти "Авто Євро Сила Рівне" взагалі вимагають звільнити його.

Натомість, Удовиченко таки розповів, яка ситуація нині в області із ремонтом доріг.  Він розповів, що з початку цього року на ремонт доріг загального користування спрямовано 307,5 млн грн з державного бюджету, а також майже 213 млн грн від 50% коштів, отриманих від перевиконання по митниці. Крім цього, на співфінансування із обласного бюджету скеровано понад 4,5 млн грн, а з місцевих бюджетів різних рівнів – 5,5 млн грн.

Як зазначив начальник служби автомобільних доріг у Рівненській області Петро Удовиченко, торік за державні, кредитні та митні кошти відремонтовано 33,3 км автодоріг в області. Детальніше про те, які саме ділянки введено в експлуатацію, дивиться на фото нижче:

Читайте також