Начальницький склад поліції Рівненщини проходив перевірку (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

12 жовтня керівників апарату, галузевих служб, територіальних і стройових підрозділів ГУНП Рівненської області тестували із службової  підготовки.

Начальницький склад поліції області проходив тестування із функціональної, загальнопрофільної, тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки, під час яких перевірялись знання нормативно-правових актів, виконання алгоритмів правильних дій у екстремальних ситуаціях, тактико-технічних характеристик зброї, вміння виконувати нормативи зі стрільби.

Також у керівників підрозділів перевіряли підстави, правомірність застосування і використання зброї, заходи безпеки при поводженні із нею, фізичну підготовку та навики володіння прийомами самозахисту.

Як зазначив начальник відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Рівненській області Андрій Шевчук, майже всі керівники отримали позитивний результат. 

Оцінювали вміння і знання колег працівники інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП, відділу професійного навчання і тренінгового центру ГУНП.

«Кожен працівник поліції повинен усвідомити, що досконале володіння знаннями, спеціальними уміннями і навичками необхідне для успішного виконання службових завдань,  — зазначив т.в.о. начальника поліції області Сергій Волков. — Тим більше це важливо для безпосередніх керівників, які повинні показувати у цьому особистий приклад, і на професійному рівні координувати дії підлеглих і підвищувати ефективність діяльності підрозділів поліції в цілому».

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також