Нардеп від Рівненщини знову потрапив у скандал

На цьому тижні народні депутати працювали в сесійній залі з середи по п'ятницю. У четвер явка депутатів була нижче звичайного, а в п'ятницю вони зовсім розслабилися. 28-річний Жан Беленюк (СН) заснув прямо під час засідання Верховної Ради, а його колега 51-річний Сергій Литвиненко активно організовував своє вечірнє дозвілля, повідомляє "Страна.ua"

Той самий Литвиненко, який пройшов до парламенту за мажоритарним округом у Рівненській області, а минулого тижня попався на кнопкодавстві. У п'ятницю  Сергій Анатолійович в розпал робочого дня займався підготовкою п'ятничної вечірки. Листування відобразили фотокореспонденти "Країни".

Під час засідання пан Литвиненко в меседжер WhatsApp давав розпорядження Андрію, щодо вечері. "Країна" дублює діалог (орфографія збережена).

Литвиненко: - Сьогодні буду, поставте пару патронів в морозіловку сльози пшеничного (український спирт з пшениці, який не містить домішок, є чистим, як "сльоза" - Ред.)

Андрій: - Ок, зробимо.

Литвиненко: Може якогось шашлику хай буде, помідори, хлібця. У Затишку у вірмен якісь реберця может.

Андрій: - Я зрозумівши, поїду візьму, много брати?

Литвиненко: - Так щоб було ...

На цьому моменті листування перервалася, так як народний депутат відволікся на роботу, тому остаточного меню ми так і не дізналися.

Коротше, весь цей діалог вкладається в чотири літери TGIF (англ. Thank God it's Friday) - Слава Богу, сьогодні п'ятниця! Так коротко називають святкування останнього робочого / навчального дня тижня.

Читайте також