Найбільша недільна школа міста отримала інтерактивне обладнання від «Рівне Разом»

У найбільшій недільній православній школі Рівного «Премудрість Божа» займаються 250 дітей. Саме в дитинстві серця і розум чисті та відкриті - це найкращий час сіяти, будувати фундамент щасливого життя, і це неможливо без Бога. Аби заняття були ще цікавішими, голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян передав викладачам та учням інтерактивну дошку.

Наявність такого обладнання – вимога сучасності. З допомогою такої дошки спрацьовують фактори, пов'язані з підвищенням мотивації учнів і наочності подання матеріалу. Як зазначив голова «Рівне Разом», не міг не відгукнутись на прохання про таку дошку для дітей недільної школи.

«Діти - найбільший скарб, який дарує батькам Господь. Вони з ранніх літ повинні знайомитись із Богом. Тому ми вирішили підтримати недільну школу, аби діти мали можливість , якомога раніше засвоїти християнські цінності і етику. Переконаний, що це дозволить їм знайти правильну дорогу у житті. Ми і надалі продовжуватимемо підтримувати українську церкву», - розповів Віктор Шакирзян.

Для діток важливо відвідувати недільні школи, адже батьки не завжди можуть пояснити, що відбувається у храмі. Для цього необхідно спілкуватися з дітьми на їх рівні, зрозумілою для них мовою. У недільній школі Свято-Покровського собору діток навчають вже два десятиліття. Учора школа «Премудрість Божа» відзначила своє 20-річчя. Як розповів священник Василь Рудницький, у нинішньому світі дуже складно обійтись без сучасних технологій.

«Для нас це знаменна подія. Впродовж двох десятиліть досвідчені викладачі працюють з дітьми, вчать з ними Святе писання та церковну історію. Важливо виховувати дітей в християнському дусі, - додав Василь Рудницький. - Тож, аби зацікавити ще більше дітей, виникла потреба в інтерактивній дошці. Ми звернулися до Віктора Шакирзяна, який відгукнувся і подарував нам її».

Недільна школа піднімає завісу духовного світу для всіх охочих, вчить любити життя, із трепетом ставиться до навколишнього світу, шанувати батьків і поважати старших. Тож, із такими підходами у вихованні маленькі рівняни зможуть звершувати гарні справи на користь свого міста.

Читайте також