Небезпечні ігри: на Рівненщині дитина через власну необережність потрапила під колеса "КАМАЗу"

фото ілюстративне

Вчора на Рівненщині у одному з сіл Володимирецького району 7-річний хлопчик через власну необережність потрапив під колеса вантажівки.

Як з'ясувалося, дитина гралася разом зі своїм товаришем на узбіччі дороги. Заради забави, аби покататися, хлопчик вчепився за причіп вантажного автомобіля «КАМАЗ». Втім, він не втримався руками і впав під колеса машини.

На щастя, трагедії не сталося, адже через слизьку дорогу і складні погодні умови 53-річний водій "КАМАЗу" їхав на малій швидкості. Втім, внаслідок потрапляння під колеса вантажівки хлопчик отримав численні травми. Його госпіталізували у реанімаційне відділення районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції, у свою чергу, звертаються до усіх батьків бути пильними і не залишати без нагляду своїх дітей, особливо малолітніх, наголосити їм на дотриманні правил поведінки на дорозі та небезпеці, яка може їх очікувати, зокрема в разі складних погодних умов.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області  

Читайте також