Невідомий підпалив двері рівнянина: через пожежу евакуювали 8 людей (ФОТО)

Сьогодні, сьомого лютого, опівночі в багатоквартирному житловому будинку за адресою: місто Рівне, вулиця Олександра Олеся, 11. Як відомо, сталося загоряння дверей однієї із квартир. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці встановили, що невідома особа кинула під двері квартири 46-річного рівнянина ємність із поки що невстановленою речовиною. Внаслідок цього сталося загоряння. Мешканці будинку швидко зреагували та загасили пожежу за допомогою підручних засобів. Через значне задимлення рятувальникам довелося евакуйовувати жителів кількох поверхів.

До прибуття рятувальників мешканці будинку за допомогою підручних засобів пожежогасіння самостійно ліквідували загоряння дверей квартири на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Через сильне задимлення виникла загроза життю та здоров’ю людей. Рятувальники евакуювали мешканців будинку 3-го, 4-го та 5-го поверхів по сходових маршах.

Пожежно-рятувальними відділеннями було евакуйовано 8 осіб з яких 3-є дітей. Постраждалих внаслідок пожежі не має.

Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчиненого злочину.

Читайте також