Нова українська школа: чого чекати інтернатам Рівненщини?

http://www.rvosvita.org.ua

В управлінні освіти і науки Рівненської ОДА відбулася нарада керівників інтернатних закладів обласного підпорядкування. Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

Значну увагу приділили питанням щодо підготовки та старту Нової української школи, зокрема мова йшла про закупівлю обладнання та перепідготовку вчителів.

«Стандарт Нової української школи націлений на якісну освіту. Це зовсім інший формат.  Саме ви, як керівники, маєте створити всі умови для іншого освітнього середовища. Усі першокласники, без виключення, 1 вересня мають сидіти за новими партами та навчатися за новим стандартом», – зауважив начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський.

Нагадаємо, що на НУШ Рівненщини було виділено 57 мільйонів гривень, з яких 40 передбачені на закупівлю обладнання, а 17 на перепідготовку педпрацівників.

На нараді  вкотре було озвучено план заходів Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на Рівненщині. Окрему увагу приділили діяльності психологічної служби, як формі попереджувальної роботи.

Читайте також