Нове у законодавстві та правописі: юрисконсультів Рівненщини запрошують на семінар

фото ілюстративне

Семінар для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій, державних господарських об’єднань Рівненської області відбудеться у Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області у вівторок, 11 вересня.

На семінарі будуть розглянуті такі питання:

  1. «Медіація, як спосіб врегулювання конфлікту» – представник громадської організації "Центр медіації та діалогу", адвокат Альона Полюхович.
  2. «Новий український правопис» – доцент Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат педагогічних наук Леся златів
  3. «Нове в законодавстві» – провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Лушнікова-Кваша.

Семінар відбудеться за адресою: м. Рівне, Замкова, 29 в Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області о 10.00, актова зала. Додаткова інформація за тел. 26-77-98.

ГТУ юстиції у Рівненській області

Читайте також