Новий рекорд: на Рівненщині за добу - 120 нових хворих на коронавірус

Сьогодні, у четвер, 18 червня, Рівненщина встановила новий невтішний рекорд за кількістю виявлених нових хворих на коронавірус. Так, за нинішню добу, в порівняннні зі вчорашньою вечірньою статистикою, в області захворювання лабораторно діагностували аж у 120 мешканців. Так, до ранкових 47 хворих станом на 20 годину сьогодні додалося ще 73. Такої кількості нових випадків в області досі ще не фіксували з початку пандемії.

Про ранкову статистику - тут: На Рівненщині додалося майже пів сотні хворих на коронавірус

Цього разу найбільше нових випадків зафіксували у Рівненському районі - 20, зокрема 4 - у Зорі, по 3 - в Углищі та Оржеві, по 2 - в Клевані та Грабові і по одному - в Городку, Карпилівці, Великому Житині, Бронниках, Квасилові та Голишеві.

Крім цього, 18 нових хворих виявили у Рівному.

Замикає трійку Сарненський район. Там підтвердили 11 випадків - 3 у Кричильську, 2 у Сарнах та по одному у Вирах, Клесові, Іванівці, Олексіївці, Чудлі та Карпилівці.

Ще 5 хворих додалося у Володимирецькому районі - у Володимирці, Журавлиному, Мульчицях та Великих Цепцевичах.

По 4 нові випадки зафіксували у місті Дубні і Рокитнівському районі - по два у Дроздині і Більську.

По 3 нових хворих додалося у Березнівському (Березне - 2 і Князівка - 1) та Радивилівському (1 з Крупця та 2 з Радивилова) районах.

Ще двоє мешканців захворіло у Костопільському районі - з Костополя і Деражного.

А також по одному новому випадку підтвердилося у Здолбунові, селі Серники Зарічненського району та селі Хорів Острозького району.

До слова, наймолодшому серед нововиявлених хворих - 10 років, найстаршому - 68.

Відтак, як проінформував щойно голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, на Рівненщині наразі кількість хворих на COVID-19 становить 2692 особи.

Читайте також