Одні пішли, інші прийшли: у Рівненській облраді у двох депутатів забрали мандати, а на їх місце прийшли нові (ВІДЕО)

кадр з відео

14 грудня на засіданні сесії облради голова обласної виборчої комісії Наталія Загиней офіційно представила двох нових депутатів від "Радикальної партії", пише UA: Рівне.

Ними стали Михайло Прядун та Микола Марчук. Вони займуть місця відкликаних центральним органом "Радикальної партії" депутатів обласної ради Андрія Сайчука та Володимира Ковальчука. На сьогоднішнє засідання Михайло Прядун не прийшов. Присутнім був лише Микола Марчук.

– Рівненська обласна виборча комісія 12-го грудня отримала повідомлення про те, що 10-го грудня позачерговим з'їздом "Радикальна партія О.Ляшка" відкликала депутатів Рівненської обласної ради – В.Ковальчука та А.Сайчука за народною ініціативою. 13-го грудня Рівненською ОВК було проведено засідання, на якому було обрано наступних за черговістю кандидатів у депутати: Прядуна Михайла Петровича та Марчука Миколу, – прокоментувала голова ОВК Наталія Загиней.

Володимир Ковальчук на сесію не прийшов. На засіданні був присутній Андрій Сайчук. Проте, після представлення нових депутатів він покинув залу.

Нашим журналістам він повідомив, що вони разом з Володимиром Ковальчуком будуть оскаржувати рішення про своє відкликання у суді.

Нагадаємо, два місяці тому збори виборців "Радикальної партії" прийняли рішення розпочати процедуру відкликання мандатів у депутатів Рівненської облради Андрія Сайчука та Володимира Ковальчука.

Читайте також