Олег Винник виступить в Рівному з новою програмою

Ти в курсі: Олег Винник виступить у Рівному на стадіоні «Мототрек»

Всеукраїнський тур Олега Винника з новою програмою «Ти в курсі» набирає обертів. Кількість бажаючих послухати музиканта наживо зростає з кожним днем, концертні зали вже не вміщають шанувальників його творчості. У зв'язку з цим гастролі виконавця переважно проходять на відкритих майданчиках.

Зокрема, 28 серпня феномен української сцени виступить у Рівному на стадіоні «Мототрек». Під відкритим небом співак порадує шанувальників своїми незмінними хітами, прем'єрами нових композицій, доброю душевною атмосферою і яскравим світломузичним перфомансом. На глядачів чекає маса сюрпризів: нова сцена, світло, звук, віджеінг. Заради незабутнього шоу співак привезе з собою десять фур зі світловою та звуковою апаратурою, а також величезними світлодіодними екранами. Над створенням видовищної програми працюють досвідчені інженери і дизайнери. Спеціально для концерту розроблена унікальна сценографія, що створює неповторну атмосферу для кожної пісні.

Олег Винник - популярний український співак, композитор, автор текстів, якого по праву вважають найбільш затребуваним і гастролюючим артистом. У кожному місті його зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат. Всього за кілька років сольної кар'єри в Україні музикант випустив 6 авторських альбомів, 13 відеокліпів, неодноразово об'їздив з гастролями усі обласні центри та ряд невеликих міст, виступаючи на головних сценах і стадіонах країни.

Дата: 28.08.2018

Час: 20:00

Місце: Стадіон «Мототрек

Читайте також