Олександр Третяк по черзі відвідуватиме заклади Рівного

Фото - відкриті джерела

Міський голова Рівного Олександр Третяк учора, 2-го лютого, заявив про старт ініціативи #Підтримай рівненське. Вона має на меті підтримати підприємців, які вимушені працювати у нелегкий час – в умовах пандемії і складної економічної ситуації.

«В умовах коронавірусу, в умовах складної економічної ситуації, в умовах, коли справді тяжко вести бізнес і підприємницьку діяльність, ми вирішили ініціювати справді хорошу річ – підтримувати один одного, діяти за принципом «свій до свого по своє». Тому ми вирішили, що будемо спілкуватись із підприємцями нашого міста, відвідувати заклади нашого міста, мережу нашого міста, які працюють на місто Рівне. Це суто рівненські підприємства, рівненські мережі харчування, рівненські товаровиробники, котрі працюють на благо міста, котрі наповнюють бюджет міста. Тому я вирішив, що це дуже добре, що я як міський голова зможу відвідати цих людей і закликати інших рівнян не забувати та обирати своє, рівненське».

Першим закладом, який відвідав мер, стало кафе «Мила, це я», де поспілкувався із людьми, які створювали і працюють у закладі.

Такі відвідини Олександр Третяк планує здійснювати щотижня. Який заклад стане наступним – стане відомо наступного тижня.   

Читайте також