Олексій Муляренко – один з найгірших депутатів Рівнеради, - дослідження «Опори»

Фото - 4 Влада

У Рівному визначили найкращих та найгірших депутатів Рівнеради. Результати персонального оцінювання депутатів презентувала «Громадянська мережа «ОПОРА».

Найвищу оцінку «5» не одержав жоден з депутатів Рівненської міської ради. Натомість експерти визначили трьох депутатів, які «найгіршим чином» виконують повноваження депутата міської ради. Сюди потрапили  потрапили Бабат Олександр (23,1% відповідей експертів),  Немеш Василь (11,5 % відповідей експертів) та  Муляренко Олексій (7,7% відповідей експертів).

Додамо, що попри незадовільну депутатську діяльність Олексій Муляренко балотується кандидатом на посаду міського голови Рівного.

Визначальними критеріями стали – депутат фігурує в антикорупційних журналістських розслідуваннях і/або відомо про його діяльність, яка має ознаки корупції (голосування в умовах конфлікту інтересів, незадекларовані майно/гроші) та депутат голосував (-ла) за суперечливі рішення Рівненської міської ради (11 відповідей), депутат невідкритий (-та) до виборців і веде непрозору діяльність та депутат неактивний (-на) в роботі міської ради (не виступає на відкритих зборах міської ради, не пропонує поправки до проектів рішень, не бере участь в розробці проектів рішень, не здійснює контроль за виконанням рішень) (7 відповідей).

Детально з результатами оцінювання можна ознайомитись за посиланням.

Головне фото - 4 Влада. 

Читайте також