Оперативному командуванню "Захід" - 77 років (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

Урочистості з нагоди відзначення 77-річчя оперативного командування «Захід» відбулися у міському будинку культури Рівного. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко привітав військовослужбовців та вручив їм грамоти облдержадміністрації.

Так, за вагомий особистий внесок у зміцненні обороноздатності та безпеки Української держави, зразкове виконання військових обов’язків та високий професіоналізм відзнаки отримали військові В’ячеслав Паладійчук, Олександр Галкін, Ростислав Нікончук, Олексій Попов, Віктор Стасюк, Ігор Бойко, Михайло Царук, Костянтин Фінкевич, Андрій Тимченко та В’ячеслав Кравченко. Івана Гомолу та Ілону Вознюк керівник області нагородив годинниками від ОДА.

«Вірні традиціям старших поколінь, сьогодні військовослужбовці оперативного командування «Захід» виконують бойові завдання в надскладних умовах ведення гібридної війни на сході України. Приємно, що нарешті, вперше за чотири роки війни, особовий склад оперативного командування повернувся у повному складі до пункту постійної дислокації в Рівне. Ми пишаємося вами та дякуємо за сумлінне виконання обов’язку, відвагу та самопожертву», - зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, 5 травня 2018 року оперативному командуванню «Захід» виповнилося 77 років. 13 Загальновійськова Армія, правонаступником якої стало оперативне командування «Захід», була створена на початку Другої світової війни, вона з честю та гідністю пройшла нелегкий бойовий шлях.

Читайте також