Оце так пощастило: на Рівненщині водій "залишив колесо" у ямі, а за це позбувся прав (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 24 лютого, на Рівненщині на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" біля села Малушка Березнівського району автомобіль під час руху "влетів" у величезну яму.

Фото і відео ями та наслідків від цього опублікував водій автівки Юрій Гриневич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Чоловік зазначив, що внаслідок інциденту пробилося колесо і пошкодився диск на автомобілі.

Він написав, що одразу після інциденту викликав на місце пригоди патрульних поліцейських, які їхали туди 2,5 години. Втім, замість того, щоб, за словами водія, оформити ДТП з пошкодженням транспортного засобу, копи вилучили у нього посвідчення водія.

"Адмінпротокол складений був на мене як водія, який не впорався з керуванням та вцілив на яму на дорожньому полотні! Таке можу бути тільки в нашій Україні! Впродовж двох місяців має відбутися судове засідання з цього приводу. Я, в свою чергу, з адвокатом готую увесь пакет позовних відповідних документів до славнозвісної Служби Автомобільних доріг. Мене як громадянина цієї Європейської Держави уже дістало їздити не дорогами, а «зонами підвищеної турбулентності», а в моєму випадку ще й тепер купляти 4-те колесо, ціна якого 110$, за цей зимовий період!", - обурливо прокоментував ситуацію водій Юрій ГРИНЕВИЧ.

Нагадаємо, що біля села Малушка на цій же ділянці дороги цього тижня трапилося жахливе ДТП, в якій загинули два брати 14-ти та 19-ти років

Читайте також