Патрульна поліція Рівненщини побувала на тренінгу в Києві (ФОТО)

Працівники Патрульної поліції Рівненської області побували у Києві на семінарі для співробітників прес-служб патрульної поліції, де вони обмінювалися досвідом та практиками.

Три дні були насичені активними обговореннями, питаннями, дискусіями, новими пропозиціями та ідеями.

Семінар “Роль прес-служби у зміцненні репутації правоохоронної організації: практичні кроки” став можливим завдяки партнерам та колегам — Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні Agriteam Canada Consulting Ltd. за фінансової підтримки Уряду Канади.

Про особливості роботи прес-служби канадської поліції та найкращі іноземні практики роботи з репутацією поліцейської служби, українським колегам розповідала Емма Пул — фахівець зі стратегічних комунікацій поліцейської служби міста Калгарі (Канада) з 11-річним досвідом роботи у прес-службі поліції.

Усі учасники семінару активно працювали над темою кризових комунікацій, обговорювали ефективні механізми роботи прес-служби сучасної поліції та з'ясовували принципи розробки та реалізації інформаційних кампаній.

Також учасникам презентували важливу й абсолютно нову для України ініціативу — “Тонка синя лінія”, яка несе в собі ідею підтримки суспільством поліції та згуртування всередині поліції навколо цієї ініціативи.

Протягом цих трьох днів учасники семінару мали змогу не лише прослухати лекції, переглянути презентації, обговорити усі питання та проблеми, але й відпрацювати їх практичне застосування у реальних ситуаціях.

Дякуємо канадським колегам за безцінний досвід, підтримку та можливість вчитися новому й вдосконалювати професійні навички. 

Читайте також