Під час оформлення ДТП неподалік Рівного на патрульних напали п`яні молодики та розбили скло у їхньому авто (ФОТО)

Вчора, у неділю, 21 квітня, близько 5 години ранку на Рівненщині на в'їзді у село Корнин Рівненського району трапилась ДТП за участі нетверезого водія.

За інформацією очевидців, 19-річний водій, перебувачи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з кермуванням, внаслідок чого його автомобіль перекинувся. На місце пригоди прибув екіпаж патрульної поліції. Коли поліцейські почали складати на винуватця ДТП протокол, до них підійшло ще 15 нетверезих молодиків, які розпочали конфлікт з правоохоронцями. Один із зловмисників взяв з землі камінь та кинув його у заднє вікно службового поліцейського автомобіля «Mitsubishi Outlander» і розбив скло. А інший молодик схопив газовий балончик і застосував його до одного з патрульних - 27-річного старшого лейтенанта поліції. Одразу після скоєного хлопці втекли з місця події.

На місце викликали швидку, медики якої діагностували у "копа" хімічний опік очей та обличчя. 

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частинами 1 та 2 статті 345 ККУ (заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу та пошкодженням майна щодо нього під час виконання службових обов’язків). На пошуки зловмисників було орієнтовано увесь особовий склад поліції прилеглих районів.

Втім, вже менш, ніж за добу, до поліції сам прийшов один з нападників, який розпилив сльозогінний газ в обличчя поліцейському, - 21-річний мешканець Здолбунова. Він зізнався, що скоїв, та пояснив свої дії тим, що був п'яним та не усвідомлював, що робить, а також сказав, що дуже шкодує про скоєне.

Наразі у поліції ще розшукують іншого молодика, який розбив скло у поліцейському авто.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також