Під час відпочинку поліцейські затримали одного з замовників вбивства бізнесмена у Рівному

Вчора, 11 лютого, працівники управління карного розшуку поліції Рівненщини розшукали 48-річного Володимира Соловйова, якого підозрюють у підготовці та організації замовного вбивства у Рівному в липні 2018-го року. Його затримали у одному з готелів на Прикарпатті, де він саме перебував на відпочинку.

Вже сьогодні, 12 лютого, у Рівненському міському суді чоловіку обрав йому запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою, щоправда, з правом внесення застави у сумі 384 тисячі 200 гривень.

Чоловіка у поліції розшукували разом із його поплічниками - кримінальними авторитетами Володимиром Шевчуком ("Вова Большой") та Ігорем Мокринським (Ігор "Мокрий").

Нагадаємо, що чоловіків вважають замовниками тяжких та особливо тяжких злочинів. Їм інкримінують замовлення вбивства відомого у кримінальних колах підприємця Володимира Загороднюка на прізвисько "Щуся". Нагадаємо, що у липні того року поліція, аби впіймати кілерів, інсценувала вбивство бізнесмена.

У вересні 2018 року їм трьом повідомили про підозру та оголосили у розшук. Наразі затримати вдалося лише Соловйова. "Мокрий" та "Большой" і досі перебувають у міжнародному розшуку. Кажуть, Мокрий переховується в Україні, натомість Большой встиг втекти до країн ЄС. Також наразі триває суд над двома безпосередніми виконавцями цих злочинів.

Читайте також: Адвокат вимагає скасувати підозру особам, яким інкримінують підпал редакції та підготовку до вбивства в Рівному

10 годин без їжі і води: кілери, яких судять у Рівному, заявили, що з них "вибили" свідчення

У Рівному судять виконавців резонансних замовних злочинів: відомі імена замовників

Читайте також