Підприємці стверджують, що на ринку "Моріон" у Рівному в понеділок готується чергова провокація

Фото - відкриті джерела

За інформацією підприємців, у наступний понеділок, 5 березня 2018 року, на ринку “Моріон” групою осіб з числа колишніх орендарів, готується чергова провокація. Її мета, блокувати роботу підприємства і зірвати проведення упоряджувальних робіт з благоустрою території ринку.

Нагадаємо, що 26 лютого 2018 року, група осіб заблокувала рух автотранспорту на в'їзді територію ринку, а 19 лютого, відбулася спроба силового проникнення на територію підприємства, тоді кілька десятків людей з використанням будівельних інструментів спробували виломати браму на вході.

Підприємці зазначають, що у понеділок підприємством “Моріон” заплановано проведення низки робіт. Зокрема, з облаштування пожежних виїздів з ринку, огородження території, ремонту ситем водовідведення, тощо.

Ці роботи покликані зробити комфортнішими умови проведення торгівлі на ринку, як для торговців, так і для відвідувачів. Втім, групою осіб з числа колишніх орендарів, під різними приводами, проведення робіт постійно блокується.

МПП “Моріон” підготувало звернення до правоохоронних органів з проханням не допустити чергових провокацій, забезпечити громадський порядок і можливість для нормальної роботи підприємства.

Крім того, запрошують представників ЗМІ, на прес-конференцію, аби мати можливість наочно продемонструвати, які саме роботи проводяться і плануються на ринку. Адже, містом постійно поширюються неправдиві плітки про якісь незаконні будівельні роботи, чи про нищення громадського майна. Аби, розвіяти ці нісенітниці, запрошуємо представників засобів масової інформації о 10.00, у понеділок, 5 березня завітати на територію ринку “Моріон”. Зустріч відбудеться біля входу у торговий центр “Еліт” (вул. Шевченка, буд. 7).  


За інформацією адміністрації МПП “Моріон”

Читайте також