Питання зниження тарифів викликало суперечки: депутати Рівненської облради пішли на перерву

Щойно в Рівненській обласній раді під час позачергового сесійного засідання депутати повернулися до розгляду питання щодо звернення до керівників держави з вимогою скасувати підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, яке вони провалили першого разу. Про це читайте тут: 

Депутати Рівненської облради не підтримали звернення до президента та Уряду знизити тарифи на комуналку.

Це питання було одним з ключових сьогодні, заради якого обласні обранці позачергово зібралися на сесію. Однак під час першого розгляду голосів депутатів не вистачило, аби прийняти це звернення до президента, уряду та парламенту - проголосувало за це лише 32 з 45 присутніх депутатів. Здебільшого, це питання заблокувала фракція партії "Слуга народу", яка пояснила це тим, що склала з цього приводу свій текст звернення.

Така позиція "Слуг" обурила багатьох депутатів, внаслідок чого між обранцями, а також головою Рівненської ОДА виникла словесна перепалка. Втім, "Слуги народу" переконують, що не є проти зниження тарифів, однак мають на це питання своє бачення. Тому попросили депутатів детально вивчити текст їхнього звернення, а тоді приймати остаточне рішення.

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук з огляду на важливість цього питання для мешканців Рівненщини попросив депутатів повернутися ще раз до його розгляду та на правах головуючого на сесії оголосив 30-хвилинну перерву, аби обранці разом з головами своїх фракцій детально ознайомилися з усіма пропозиціями, обговорили їх та прийняли спільне рішення.

Читайте також