Податківці Рівненщини пропагують благодійність (ФОТО)

Податківці Рівненщини завжди готові надати допомогу

З 2002 року податківці Рівненської області, спільно з Радою профспілки, опікуються дітками інтернатних закладів, що розташовані на теренах Рівненської області, а їх у нас понад 22.

Щомісячно на благодійній цілі із заробітної плати працівників органів ДФС у області перераховуються добровільні внески.

Так, понад 500 тис. грн було вже спрямовано на придбання речей, спортивного інвентарю, продуктів харчування, одягу, медичного обладнання, облаштування кімнат, де проживають діти-сироти. Остання така зустріч відбулась днями, 16 березня п.р., у Клеванській школі-інтернаті для дітей з вадами зору. Приїхали привітати чемпіонку України зі змагань з легкої атлетики серед дітей інтернатних закладів та пригостити солодощами інших маленьких вихованців закладу.

Також спільно з профспілковою організацією надано благодійної допомоги на суму понад 100 тис. грн, яка спрямована на підтримку військових, поранених, та родин, в яких члени сім’ї знаходяться в зоні АТО.

Придбано бронежилети, каски, продукти харчування для відправки вантажу нашим бійцям.

Організовано здачу крові для потреб військових госпіталів, надано матеріальну допомогу на лікування пораненим, і ця робота не припинятиметься стільки, скільки це буде необхідно.

Надається допомога переселенцям з Луганську, які на даний час проживають у  м. Рівному в Центрі соціально-психологічної допомоги.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

 

Читайте також