Поезія, гігантський подіум та нові імена: у Рівному пройде унікальна модна подія

30 та 31 березня 2018 року у Рівному у залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбудеться 17-тий сезон першої у Рівному модної події «FASHION TІME». Під час заходу рівнянам традиційно презентують покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону весна/літо-2018, а також ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста. Крім цього, усі відвідувачі дізнаються про новинки fashion-індустрії та отримають корисні поради провідних стилістів про те, що ж буде модним у новому сезоні.

Організатором заходу є відома у Рівному компанія ARTmodels®. Як завжди, організатори готують для своїх гостей багато модних колекцій від провідних модельєрів, бутиків та будинків моди та обіцяють багато приємних несподіванок, деякі з яких є просто грандіозними. Відтак, новий сезон «FASHION TІME» обіцяє бути ексклюзивним та не схожим на попередні!

Зокрема, цього разу організатори підготували для рівнян та резидентів модної події вражаючий у своїх масштабах, потрійний ХХХХL-подіум. Цього разу зал камерної та органної музики перетвориться у нестандартний та оригінальний фешн-хол, у якому все буде абсолютно по-іншому! Гостей вразить все – починаючи від входу і закінчуючи нестандартним форматом дефіле. Як завжди, майданчик буде технічно оснащений фахівцями компанії «VIOLA» та ефектно виглядатиме завдяки декораторам івент-агенції «Карнавал».

Ще одним приємним сюрпризом стане те, що цього разу місця у глядацькій залі будуть розміщені таким чином, що абсолютно кожному, незалежно від місця у залі, буде дуже добре видно усе, що відбуватиметься на подіумі, адже у 17-му сезоні модної події «FASHION TІME» буде втричі збільшено кількість перших рядів, а в залі буде аж три глядацьких сектори.

Крім цього, усі дефіле цього разу відбуватимуться під діджейські сети, які зі сцени гратимуть наживо.

Темою нового сезону «FASHION TІME» стане весна. Недарма і його лейтмотивом обрано цитату з відомої драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»: «Весна ще так ніколи не співала…». До слова, поезії під час модних показів буде багато. Це стане ще однією родзинкою майбутнього заходу.

Рекламним обличчям 17-го сезону проекту «FASHION TIME» стала вихованка Школи шляхетних дівчат, модель агентства «ARTmodels», 14-річна Анастасія ШАХРАЙЧУК. Над створенням її образу працювали головний та незмінний візажист проекту Мар’яна ІГАС та головний перукар-стиліст проекту Олександр КАРПИШИН. Ніжну сукню для фотосесії створила рівненська дизайнерка Валентина ВИШНЕВСЬКА, більш відома під брендом «Valencia», а неймовірні аксесуари – Ольга ПАШИНСЬКА, яка минулого сезону дебютувала на «FASHION TIME».

Відтак, сьогодні журналісти мали змогу зазирнути у закулісся роботи над проектом, на власні очі побачити, як створювався образ головної моделі, та стати свідком самої фотосесії, над якою працював відомий у Рівному фотограф Валерій ЯКИМЧУК.

У перший день «FASHION TIME», 30 березня, в рамках проекту традиційно пройде Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VIII», участь у якому може взяти кожен, незалежно від віку, хто прагне продемонструвати своє власне бачення моди. Також цього ж дня відбудуться покази дитячих колекцій не лише від дизайнерів з Рівного, а й з інших областей України. Крім цього, на подіумі представить свою першу колекцію прикрас 13-річна рівнянка Дарина Рожко, яка, до слова, бореться з важким онкологічним захворюванням.

А в основний день 17-го сезону  «FASHION TIME», 31 березня, відбудеться Відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV», участь у якому може взяти кожен, хто мріє стати модельєром, але досі не мав змоги і коштів створити свою колекцію одягу. До речі, студенти навчальних закладів у галузі дизайну, легкої та текстильної промисловості можуть стати учасником конкурсу абсолютно безкоштовно, а все завдяки підтримці управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

Крім того, 31 березня пройдуть усі основні покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок і чоловіків не лише від постійних резидентів події, а й від гостей з інших міст. А по завершенні дійства в органному залі  «FASHION TIME» продовжиться фешн-вечіркою у новому нічному клубі «Catarsis».

Ми як організатори неймовірно радіємо, що кількість рівнян, які вірять у свої сили і приходять на нашу подію спочатку як учасник Конкурсу «1Look», а вже потім як резиденти модної події, зростає. Ми раді, що даємо людям цей поштовх до власної справи. Так народжуються самостійні імена, які кожного сезону радують рівнян новими ексклюзивними виробами не лише на подіумі, а й потім у власних шоу-румах, - підкреслила засновник компанії ARTmodels®, автор ідеї проекту  «FASHION TIME» Оксана ІГАС.

Нагадаємо, що проект «FASHION TIME» проводиться  двічі на рік – навесні та восени – з метою відкриття нових імен у фешн-просторі Рівного і України, розвитку талановитих особистостей у галузі моди, підтримки місцевих дизайнерів та виробників одягу, взуття та аксесуарів, аби дати поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів, а також створити майданчик для якісної взаємодії фахівців сфери моди, стилю і краси.

До слова, за час існування проекту народилося чимало самостійних творчих імен (Анна Шабалова, Тетяна Блажкова, Зоя Романова, Катерина Бондар (Katalina), Любов Шипукова (Love&Beauty), Юлія Ковальчук, Анна Болоніна, Вадим Ніколаєв та інші).

Сьогодні «FASHION TIME» – це не просто яскравий цікавий модний захід, а потужний майданчик для початку власної справи. Високий рівень організації заходу є, з одного боку, святом для учасників і глядачів, а з іншого – своєрідним закликом до приїзду у Рівне та участі у Події спеціалістів з інших міст України та інших країн, що створює позитивний імідж нашому місту.

17-тий сезон першої у Рівному модної події «FASHION TIME» буде ЕКСКЛЮЗИВНИМ: новий подіум, нові колекції, нові обличчя, нові імена! Він точно не залишить байдужим нікого, хто цікавиться модними тенденціями та світським життям у Рівному.

Зазначимо, що проект «FASHION TIME» здійснюється за підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради в рамках «Рівне – місто унікальних подій 2018».

 

 

Читайте також