Погода в Рівному на цей тиждень: 21-27 травня

Фото - відкриті джерела

Цього тижня у Рівному потепліє і опадів не передбачається.  

Сьогодні, у понеділок, 21 травня, переважатиме хмарна прохолодна погода. В Рівному хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +18º. 

Завтра, у вівторок, 22 травня, увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів.Температура повітря вночі становитиме +8º, вдень повітря прогріється до +23º. 

У середу, 23 травня, вдень в Рівному хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі сягне позначки +15º, вдень - +25º. 

У четвер, 24 травня, погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора.  Температура повітря вночі буде +16º, вдень - +25º.

У п'ятницю, 25 травня,  в Рівному ясна погода буде триматися впевнено, вдень можлива недовга окупація неба хмарами. Температура вночі становитиме +16º, вдень - +23º.

У суботу, 26 травня, чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться Температура вночі буде +14º, вдень стовпчик термометра сягне 20º тепла.

У неділю, 27 травня, впродовж дня у Рівному буде хмарно. Температура вночі очікується +14º, вдень - +22º.

Читайте також