Показати ідею та отримати гроші: у Рівному пропонують розробити логотип квест-кімнат підземелля

фото ілюстративне

Створити логотип та отримати за це грошову винагороду пропонують рівнянам у рамках проекту "Таємничі підземелля Рівного". Нагадаємо, минулого року управління культури і туризму виграло європейський грант у розмірі майже півмільйона євро на збереження та облаштування підземелля у парку Тараса Шевченка.

"Ми плануємо, що після реалізації проекту, квест-кімнати будуть десятки років, вони будуть однією з візитівок міста Рівного, тому цей логотип відповідально створити таким, щоб він був конкурентоспроможним і візуально зрозумілим. Я б навіть сказав, що ми проводимо конкурс на саму концепію логтипу, бо далі її треба буде підправити, адаптувати", - розповів начальник управління культури і туризму Тарас Максименко.

Серед членів журі, які відбиратимуть найкращі логотипи, доцент кафедри основ архітектурного проектування, конструювання та графіки НУВГП Петро Подолець та член правління Спілки дизайнерів України, голова Рівненської обласної організації цієї спілки, й одночасно, член Національної Спілки художників України Олексій Литвин. Відтак, у конкурсі буде 3 переможці, між якими планують розділити 4500 грн.

Вимоги до логотипу:

  • головні елементи логотипу мають створювати позитивний образ і сприяти ідентифікації проекту;
  • запропонований логотип має бути персонолізованим до проекту, та відповідати тематиці;
  • повинен передавати зміст або асоціації, відповідні ідентичності проекту;
  • бути виразним, простим, легко запам’ятовуватися;
  • легко впізнаваним.
  • обов’язково має бути лаконічним і складатися не більше, ніж, із двох-трьох елементів.

Логотип потрібно надсилати на електронну пошту [email protected]. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 19 березня.

Читайте також