Похолодання і дощ: якою буде погода на Рівненщині на вихідних?

Бабине літо в Україні офіційно завершено. В останні два дні жовтня та перші дні листопада на всій території України дощитиме, а погода різко зміниться через циклон, що прийшов. Крім цього, вже завтра в певних регіонах України прогнозують навіть мокрий сніг.

Такі погодні умови протримаються щонайменше до 4 листопада. Невеликі дощі також будуть 2 і 3 листопада. У ці дні температурний фон трохи знизиться, але буде близький до кліматичної норми, тобто максимальні температури будуть в межах 10 градусів тепла, а мінімальна температура до 5 листопада становитиме 3-8 градусів вище нуля. З 4 листопада опади припиняться, вдень очікується близько 10 градусів тепла, а ночами температура повітря може знижуватися місцями й до слабкого морозу на всій території України.

Так, у Рівному та області завтра, у суботу, 31 жовтня, Рівненський гідрометцентр прогнозує хмарну з проясненнями погоду, місцями невеликий дощ, вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 2-7° тепла, вдень - 7-12° тепла.

У неділю, 1 листопада, погода майже не відрізнятиметься від суботньої, але вдень очікують температуру повітря трохи нижчу - до 10 градусів вище нуля.

Читайте також