Похорон журналіста Сашка Мельничука відбудеться вже завтра

Сьогодні вночі на 33-му році життя раптово помер відомий у Рівному журналіст та громадський активіст Олександр Мельничук. Про це "Рівне Медіа" вже писало раніше

Причини смерті і досі невідомі. Судмедексперти ще встановлюють їх. Втім, у мережі вже з`явилася інформація про те, що у Сашка були певні проблеми зі здоров`ям, про які знали лише найближчі йому люди. Є версія, що у нього міг бути епілептичний напад.

Втім, вже відомо, коли відбудеться похорон Олександра. Завтра о 10 год. його заберуть з морга додому, де о 10:30 пройде прощання з ним (вул. Соборна, 287/20), а вже об 11:30 год. на кладовищі "Молодіжне" у Рівному пройде, власне, сам похорон.

Колеги Сашка з Громадянської мережі «Опора» допомагають із організацією похорону. Просять відгукнутися всіх небайдужих, хто може допомогти фінансово, перерахувати кошти на картку Приватбанку – 5168 7556 3121 5874 (Сергій Сабо).

Нагадаємо, що Сашко був неодруженим і є єдиним сином у своєї матері Тетяни Мельничук, яка є вчителькою біології у ЗОШ №3 м. Рівного.

 

Читайте також