Поліцейські з Рівненщини змагалися у футболі (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

21 вересня на стадіоні “Колос” у селищі Млинів відбувся фінал першості ГУНП в Рівненській області з міні-футболу, в якому в напруженій боротьбі перемогу здобула команда млинівських поліцейських. 

До фіналу ввійшли команди Дубровицького, Острозького, Костопільського, Сарненського, Млинівського відділків, Управління патрульної поліції області та роти поліції особливого призначення, які посіли перші та другі місця на зональному рівні. Команда ГУНП, яка здобула першість торік, автоматично виборола право змагатися в наступному році. 

Основний час вирішального матчу за перемогу між командами млинівських та дубровицьких поліцейських закінчився нічиєю. Долю володаря кубку першості  ГУНП визначили післяматчеві пенальті. Господарі турніру перемогли із результатом 5:4. «Срібло» відповідно здобули поліцейські з Дубровиці, а «бронзу» — патрульні Рівненської області. Заслужені нагороди та кубки командам вручив начальник Головного управління Нацполіції області Валерій Самчук.

«У будь-яких спортивних змаганнях як і на службі серед поліцейських повинна бути  підтримка, згуртованість і взаєморозуміння, — наголосив керівник поліції області. — Футбол — це та гра, де важливий не результат, а саме командний дух, спільна робота і зусилля, які допомагають реалізовуватись кожному із працівників поліції професійно». 

Першість ГУНП в Рівненській області з міні-футболу проводиться щороку не лише для підвищення рівня спортивної майстерності, фізичної підготовки працівників поліції, а й задля проведення профорієнтаційної роботи серед молоді, пропаганди здорового способу життя та футболу зокрема.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також