Поліцейський десант завітав у дитячий табір на Рівненщині (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

До відпочинку школярів у санаторно-оздоровчому комплексі «Країна мрій», що в селі Межиріч Острозького району, 15 червня долучилися поліцейські Рівненщини. Щоправда, правоохоронці завітали в гості лише на декілька годин.

Питання безпеки підростаючого покоління, у зв’язку з останніми подіями в Україні, де травмувалися діти, особливо актуальне. Тож поліцейські ювенальної превенції, передусім, наголосили їм на правилах поведінки в таборі, на дорозі, водоймі, побуті та громадських місцях. Особливу увагу підлітків акцентували, як діяти під час виявлення підозрілих предметів та яку небезпеку вони можуть нести. Для  кращого розуміння ситуації працівники вибухотехнічної служби імітували вибух.

Та окрім настанов і застережень, діти мали нагоду побачити показові виступи кінологів, ознайомитися із зброєю поліцейських і дізнатися всі тонкощі їхньої служби.

«Аби діти почувалися захищеними та у безпеці, їм необхідно постійно наголошувати на життєвонеобхідних правилах поведінки, особливо під час канікул, — зауважила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна. — Щороку поліцейські відвідують дитячі табори не лише з профілактичною, а й ознайомчою метою, аби підлітки володіли також інформацією щодо роботи правоохоронців і надалі поповнили її ряди».

Щирими усмішками, позитивними емоціями та словами вдячності за візит поділилися діти наостанок із правоохоронцями та залишили на згадку численні фото.

Після табору «Країна мрій» поліцейські завітають в оздоровчі заклади в Гощанському, Рівненському та Демидівському районах.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також