Поляки розповіли про стратегію розвитку Любліна рівненській владі

18 січня заступник міського голови Віталій Герман в рамках робочої зустрічі прийняв делегацію з м. Люблін Республіки Польща з метою обговорення досвіду міста Люблін з розробки стратегії міста.

На зустрічі були присутні, Маріуш Саган – доктор економічних наук, директор відділу із стратегії та обслуговування інвесторів мерії Любліна, Кшиштоф Лонтка – директор управління неінвестиційних проектів Адміністрації міста Люблін, Віктор Буйницький – інспектор відділу міжнародних проектів управління неінвестиційних проектів Адміністрації міста Люблін, Роман Ширко – начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, Сергій Гемберг – радник міського голови, Олена Хмельник – директор ГО «Агенція сталого розвитку міста».

Під час зустрічі обговорили, як формувався шлях розвитку м. Люблін та якою є роль органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості в розробці стратегії розвитку міста Рівного.

Також, обговорили роль міської влади в сприянні залученню внутрішніх та зовнішніх інвестицій в економіку міста, підтримку містом підприємницьких ініціатив та формування культури підприємництва. 

Читайте також