Попри карантин на Рівненщині активно будують школу

«Велике будівництво» на Рівненщині триває, повідомляє голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль. 

У рамках цього проекту в селі Озерці, що на Володимиреччині добудовують трьохповерхову школу. У ній створять комфортні умови для 200 учнів. Зараз школярі навчаються в старій будівлі, якій вже більше 80 років.

Навчальний заклад розпочали будувати з нуля ще у 2017 році. За цей час звели велике приміщення на три блоки, накрили покрівлею, провели комунікації, встановили енергозберігаючі вікна та двері, пофарбували фасад. 

Крім того, завершили внутрішній ремонт, поклали плитку, пофарбували стіни, встановили сантехніку, міжкімнатні двері та освітлення. 

Будівельники працюють, строго дотримуючись карантинних обмежень. Не більше двох людей в класі. Всі в масках, окулярах та рукавчиках.  Проводиться постійна дезінфекція.

У новому закладі будуть навчальні класи, простора їдальня, медичний блок та бібліотека з читальною залою. Також у закладі планують розмістити ще й дві групи для дошкільнят.

 

Читайте також