Потяг "Київ-Перемишль" скоро матиме зупинку і на Рівненщині

Сьогодні під час сесії Рівненської обласної ради депутати хочуть розглянути питання про внесення змін до розкладу руху пасажирського потягу міжнародного сполучення "Київ-Перемишль".

Відповідне звернення до ПАТ "Укрзалізниця" підготував депутат від партії "Конкретних справ" Богдан Файфура та запропонував внести його до порядку денного сесії. У ньому депутати просять внести зміни до розкладу руху потягу-Інтерсіті #705, що прямує з Києва до польського Перемишля. Його маршрут пролягає через Рівненщину, втім, не зупиняється тут. Відтак, обранці хочуть, аби у розкладі руху потягу з'явилася зупинка у місті Дубні з метою забезпечення своєчасного якісного перевезення пасажирів.

Це звернення спричинене багаточисленними зверненнями щодо цього питання мешканців Рівненщини.

 - У нашій області є дуже багато заробітчан, які їздять у Польщу. Там само багато дітей навчаються у школах та ВНЗ Польщі. Тому є дуже велика потреба передбачити зупинку на цьому маршруті на Рівненщині у місті Дубно. Адже цей потяг для мешканців - дуже зручний і швидкий, адже не треба витрачати купу часу на кордоні, бо митна перевірка проходить під час руху поїзда, - підкреслив Богдан ФАЙФУРА.

Його підтримали майже усі депутати.

 

Читайте також