Працівники одного з відділів поліції Рівненщини видобували криптовалюту у відділі

Фото - відкриті джерела

Ілюстративне фото

Посадові особи відділу зв'язку та комунікації ГУ НП у Рівненській області близько 4 місяців добували криптовалюту на робочому місці, пише Gazeta.ua з посиланням на InternetUA.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що з початку 2018 року посадові особи відділу зв'язку та комунікації ГУНП в Рівненській області, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, самовільно використовували електричну енергію ГУНП в Рівненській області у власних цілях, для належного функціонування обладнання для видобутку криптовалюти, чим завдали істотної шкоди інтересам ГУНП в Рівненській області", - йдеться в постанові.

Співробітники департаменту внутрішньої безпеки ГУНП в Рівненській області в службовому приміщенні відділу зв'язку та комунікації цього ж ГУНП виявили працююче обладнання для видобутку. В цей же день слідчий обласного управління вилучив у колег два дерев'яних каркаса, на яких розміщувалися в цілому вісім відеокарт, шість блоків живлення, два вінчестери, материнська плата і повноцінний системний блок.

Ухвалою суду на все обладнання було накладено арешт.

Читайте також