Правоохоронці Рівненщини вилучили наркотики різного виду (ФОТО)

17 січня правоохоронці у Сарненському, Млинівському та Здолбунівському районах вилучили наркотичні речовини. За всіма фактами тривають досудові розслідування.

Близько опівночі 17 січня працівники сектору реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції навідалися до 33-річного місцевого жителя, який перебуває під адміністративним наглядом, для перевірки. У приміщенні літньої кухні чоловік виготовляв для власного вживання наркотичний засіб "ширка". Слідчо-оперативна група з місця події вилучила медичний шприц, заповнений ацетильованим опієм, металеву миску з нашаруванням опію та порожню пляшка з-під розчинника.

Близько 14 години оперативники Млинівського та Дубенського відділів поліції на території автовокзалу селища Млинів виявили у 44-річного жителя села Смордва поліетиленовий пакет із рослинами конопель.
А у селі Здовбиця працівники карного розшуку Здолбунівського відділення поліції при поверхневому огляді 38-річного місцевого жителя виявили та вилучили два шприци ємністю по п’ять мл, один з яких був наповнений "дезоморфіном".

Усі наркотичні засоби поліцейські вилучили та у рамках кримінальних проваджень, відкритих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) скерували на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру МВС.
За скоєне чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.


Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також